Corona-nieuws

Corona-nieuws

Helaas kunnen we i.v.m. met Corona geen nieuwe expositie openen. De 5 kunstenaars die gaan exposeren, Hetty Janssens, Ine van den Heuvel, Corrie Aerts, José Verhoeven-van den Heuvel en Karen Pelckmans zullen hun werk laten zien met een feestelijke opening zo gauw de situatie dat weer toelaat.

Tot die tijd zullen de werken van Sibylle Will nog te zien zijn tijdens de gebruikelijke openingstijden, donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en de eerste zondag van de maand. (maximaal 3 personen tegelijk)

We houden u op de hoogte!

Hartelijke groet,

Bert & Wilna

 

Galerie Oisterwijk
Stationsstraat 15
5061HE Oisterwijk

Openingstijden:

Elke donderdag, vrijdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur, op afspraak of als de deur toevallig open is.

Lezing over het werk van Anton Heyboer in de galerie. 8 december a.s. om 14.30 uur. Graag aanmelden via deze website of bij b.arts@ziggo.nl

Nieuwsbrief

Laatste bericht